Informatie voor nieuwe leden

 

Ben je nieuw bij Runa dan vind je hier allerlei zaken die handig zijn om te weten, over spelen, afhangen en baangebruik en andere zaken. 

 

Ik ben nieuw lid en nu?

Als je net lid bent dan is het misschien even zoeken hoe het er aan toegaat. Met dit artikel geven we je op deze vragen antwoord. Schroom ook niet een van onze leden, commissie- of bestuursleden aan te schieten. Wij zijn en maken met elkaar deze vereniging en helpen je graag op weg!

 

Blijf op de hoogte

Je vindt veel verenigingsinformatie zoals evenementen en activiteiten op deze site en in de KNLTB-clubapp. Daarnaast kun je terecht op facebook en instagram pagina's van de club. De app van de KNLTB is bijzonder handig om het laatste nieuws op je mobiel te ontvangen en te zien welke activiteiten er zijn op het park.

Als lid sturen we je regelmatig de nieuwsberichten die we op de site en in de App publiceren ook nog via een mailtje. Mocht je die niet ontvangen, controleer dan je spamfilter en/of laat je mailadres achter bij de ledenadministratie via [email protected].

 

Neem les!

Niets is leuker dan dat je steeds beter leert tennissen. Hoe meer je kunt, hoe leuker het spelletje wordt. Informeer naar de mogelijkheden bij Anita Bos (06-28 53 59 56) voor een of een aantal lessen.

 

Tennisbaan reserveren (‘afhangen’)

Een tennisbaan reserveren noemen we in tennisjargon: afhangen. Dat komt uit de tijd dat je een baan met een kaartje kon ‘afhangen’. Tegenwoordig maken we gebruik van de KNLTB.Club app, om een baan te reserveren. Deze is beschikbaar voor je mobiele telefoon. Je kunt een baan ook reserveren via de website. Een handleiding voor de Club app vind je hier: https://www.knltb.club/Documenten/LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf.

En we hebben een digitaal afhangbord waar je je KNLTB-pas doorheen kunt halen om af te hangen. Het afhangbord vind je in de kantine in het halletje. 

Let op je mag niet iemand anders op jouw pas laten spelen. 

 

Tennisbanen: slepen en goede schoenen

Zorg dat je na iedere speelsessie de volledige baan sleept. Dit kan met de netten, die langs de baan aan het hek hangen. Natuurlijk kan er bij een regenbui prima doorgespeeld worden maar zodra er plassen beginnen te ontstaan verzoeken we je om de baan te verlaten. En voor het behoud van de banen kan er bij 'opdooi' helaas ook niet gespeeld worden. Maar gelukkig komt het door onze mooie all-weather banen maar vrij weinig voor dat er niet gespeeld kan worden

Je speelt alleen met tennisschoenen. Hardloopschoenen en andere schoenen met profiel zijn niet toegestaan. Buiten het feit dat je zelf meer kans maakt op blessures, is het slecht voor de banen. 

 

Vrijwilligerswerk

Ook onze vereniging kan niet bestaan zonder inzet van leden. Wij vragen je om meerdere keren per jaar inzetbaar te zijn voor kantinedienst, schoonmaakdienst en/of parkonderhoud. 

 

Contact

Heb je nog andere vragen? Je kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site of een mailtje sturen aan [email protected].