Padel

Yes, 5 juli zijn de banen gereed!

Na een voortvarende bouw zijn naar verwachting onze nieuwe Padelbanen gereed op dinsdag 5 juli.

Clinics
De eerste week zijn de banen exclusief voor leden beschikbaar. Van 5 t/m 8 juli gaat het Padel-Promotieteam clinics geven voor leden. Zij hebben via de mail hiervoor een link toegestuurd gekregen.  Tijdens deze clinics worden de spelregels uitgelegd en ga je de baan op in groepen van vier. Er zijn padelrackets en ballen beschikbaar en je kunt gewoon je tennisschoenen aan.

Ben je geen lid en wil je kennismaken met padel, geef je dan op voor 1 van de clinics van 11 t/m 22 juli via onderstaande link. In deze weken worden clinics georganiseerd voor onder meer inwoners van Ruinen en leden van andere sportverenigingen uit de omgeving. 

 https://www.supersaas.nl/schedule/Runa/Padel_clinic 

Iedereen is welkom! Dus ken je iemand die ook graag kennis wil maken met Padel, deel deze link!

 

Lidmaatschap

We bieden een speciaal lidmaatschap tot aan het einde van dit jaar. Voor 40,- euro word je lid van Runa en kun je zowel padellen als tennissen. En ook nog eens meedoen met alle activiteiten van onze gezellige vereniging.

Na de zomervakantie starten we met het geven van lessen.

 

Reserveren banen

Mensen die al lid van Runa waren, kunnen met hun huidige lidmaatschap ook padellen. In tegenstelling tot veel verenigingen hoeft men bij ons niet extra te betalen voor het huren van een padelbaan.De padelbanen zullen na de clinics ook te boeken zijn voor niet-leden. Dit kan dan via de website meetandplay.nl Het is dan alleen mogelijk in de daluren te reserveren. De kosten zijn 20,- per uur per baan. Wel dien je zelf te zorgen voor rackets en ballen.

Ja ja inderdaad, een lidmaatschap van ons cluppie kan al snel uit. Leuk toch!