Tennisles

 

Al sinds 2006 worden de tennislessen en trainingen bij Runa verzorgd door Anita Bos. Anita is een professionele tennistrainster in het bezit van KNLTB licenties A en B en Tenniskids 1,2 en 3. Hierdoor kan Anita zowel jeugd als volwassenen op alle niveaus ondersteunen, van Tenniskids tot Toptennis.

 

Door Anita’s enthousiaste en professionele manier van lesgeven weet zij steeds weer de jongste jeugd én volwassenen naar de tennisbaan te trekken. Ze tennist sinds haar 7e en heeft nog een jaartje hoofdklasse gespeeld. Haar hoogste ranking was nummer 30 van Nederland. In 2011 was ze genomineerd voor ‘tennistrainer van het jaar’. Runa is trots op deze trainster!

 

Uiteraard kun je eerst kijken of je tennissen leuk vindt dooreen les bij Anita te nemen. Om tennisles te kunnen blijven volgen, moet men lid zijn van Runa. Lid zijn van Runa betekent ook dat er naast de trainingen, onbeperkt buiten getennist kan worden op een van de vier banen. En er kan worden deelgenomen aan de competitie en toernooien.

Wil je je aanmelden voor een tennisles of meer informatie bel dan met Anita: 06-28 53 59 56.